Cumhuriyet Ortaokulu

Vizyon: Kendisini, ailesini, milletini ve yurdunu seven ve daima yüceltmeye çalışan, sorumluluklarının farkında, çağın gereklerini yerine getirebilecek bilgi ve beceri düzeyine sahip, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaklı, çalışkan, demokratik bireyler yetiştirmek.

Misyon: Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.

Başarılar: ...

Saatler: SABAH DERS BAŞALAMA SAATİ 06:40 SABAH DERS BİTİŞ SAATİ 8. SINIFLAR 11:30 7.SINIFLAR 12:10 ÖĞLE DERS BAŞLAMA SAATİ 12:20 ÖĞLE DERS BİTİŞ SAATİ 17:50
Isınma:
Yabancı Dil: